« Tillbaka till nyheter

UN Women Sveriges årsmöte 2023

Publiceringsdatum: 24 apr 2023

Lördagen den 22 april genomförde UN Women Sverige sitt årsmöte.
På plats fanns nuvarande styrelse, kansli, valberedning, representanter från våra lokalföreningar och nätverk och engagerade medlemmar. Stort tack till alla som var på plats under lördagen för att stötta UN Women Sveriges arbete.

Varmt välkomna till våra nya styrelseledamöter som valdes in Patricia Olby Kimondo, Maria Bauer och Najat Abbas och nygamla ledamöterna Christina Knight, Robert Aras, Regina Mattsson, Henrik Jansson, Paulina Modlitba och Sonja Hönig Schough med vår eminenta ordförande Alexandra Pascalidou i spetsen. En närmare presentation av dessa stjärnor kommer mycket snart, håll utkik!

Tack till UN Women Sveriges valberedningen bestående av Viveca Svensson, Christine Cars-Ingels och Lars Jalmert för ett mycket väl utfört arbete med att ta fram vår styrelse.

Varmt tack till hotell Down Town Camper för att vi fick ha årsmötet hos er och till bästa Teres Linedberg för att du var vår årsmötesordförande.

Tillsammans fortsätter vi nu kavla upp ärmarna för att stötta och sprida UN Womens globala arbete för jämställdhet och kvinnors rättigheter. För en jämställd värld fri från våld och diskriminering!

Vill du också stötta UN Womens arbete?
Bli medlem
Bli månadsgivare
Swish: 900 29 32 💙