« Tillbaka till nyheter

Unity Sticker Pack

Publiceringsdatum: 24 jan 2022

Den 10 december på den internationella dagen för mänskliga rättigheter lanserade Holdit tillsammans med UN Women Sverige ett sticker pack tillsammans som säljs exklusivt på holdit.com där all vinst oavkortat går till UN Women Sverige.

Holdit vill ta ställning och visa allmänheten vad de står för. Utöver ett hållbarhetsarbete för att minska företagets klimatpåverkan, har även Holdit noll tolerans för diskriminering och jobbar för jämlikhet. Därför har varumärket ett nära samarbete med företag och organisationer som främjar samma värderingar. Sprunget ur detta föddes samarbetet med UN Women Sverige ett samarbete som inleddes under 2020.

Vi ser det som vår moraliska skyldighet att göra det vi kan för att belysa, stödja och sprida vidare UN Womens arbete kring kvinnors rättigheter. Kvinnor är en av dom viktigaste och mäktigaste förändringskrafterna i världen. Och när deras rättigheter erkänns och röster hörs så driver det positiva förändringar i samhällen och världen. Just därför känner vi oss extra stolta över att få göra detta samarbete tillsammans med UN Women Sverige.”
– Anders Nilsson, Produkt- & Produktionsansvarig

UN Women Sverige och Holdit nya Unity Sticker Pack är en lättapplicerad produkt för kvinnor, män och icke-binära. Holdit och UN Women Sverige har tillsammans bestämt sig för tre stickers och erbjuder nu varje kund möjligheten att göra ett statement med sitt mobiltillbehör. All vinst från försäljningen går direkt till UN Women Sverige och deras arbete för kvinnor och flickor runt om i världen.

Holdit sänder en viktig signal till sina köpare genom att bidra att UN Womens arbete för en jämställd värld fri från våld och diskriminering av kvinnor och flickor. UN Women Sverige är både tacksamma och entusiastiska över vårt partnerskap med Holdit.” – Louise Waller, insamlingsansvarig och projektledare på UN Women Sverige.

Du köper Unity Sticker Pack exklusivt på holdit.com