« Tillbaka till nyheter

Sisters by Heart

Publiceringsdatum: 4 jun 2024

Daily Sports stöttar UN Women Sverige genom sin nya ”Sisters by Heart”-kollektion.


Daily Sports är Sveriges första klädmärke för enbart för kvinnligare golfare. De har nu lanserat en unik kollektion av kläder där en del av intäkterna går direkt till UN Women Sveriges arbete för jämställdhet och kvinnors rättigheter.

Med ”Sisters by Heart”-kollektionen har Daily Sports inte bara skapat vackra plagg, utan också ett budskap. Kollektionen innehåller motiv från konstnären Zara, vars akvarellkonst fångar kvinnors styrka och systerskap. Det är en påminnelse om att vi måste stå upp för varandra och fortsätta kampen för en värld där kvinnor inte behöver frukta våld eller diskriminering.

”Daily Sports startades av kvinnor och drivs av kvinnor som designar plagg för aktiva kvinnor. Vi vill på alla sätt stödja ett viktigt arbete så att inte den ena hälften av jordens befolkning styr den andra.

Därför gör Sisters by Heart-kollektionen nytta på ett mycket konkret sätt: Den bidrar till UN Women Sveriges arbete för kvinnors och flickors rättigheter världen över. Vid varje produkt i kollektionen ser du exakt hur mycket UN Women Sverige får, då du köper den.

Ingen muskel är viktigare än hjärtat. Därför är nog detta våra viktigaste plagg. Bär dem med stolthet. Som en hälsning, systrar emellan. Från en syster till en annan.”
– säger Ulrika Skoghag , vd på Daily Sports

Ta del av och läs mer om kollektionen här