Orange Day MC Charityride Sweden

Orange Day MC genomfördes för första gången den 25 maj 2018 och samlade ca 1 500 motorcyklar från hela landet. Kortegerna startade i Helsingborg, Stockholm och Borlänge och landade till slut i Norrköping. Under de två tidigare åren har det varit stor folkfest på kvällen med artister plats.

På grund av rådande pandemi så anpassas manifestationen. Istället för 1 500 motorcyklar, samt den stora folkfesten under kvällen, så har det skapats en mängd länskorteger runt om i landet. Varje kortege innehåller max 50 motorcyklar, och evenemangen på kvällen är inställda för att undvika den offentliga sammankomsten och en eventuell smittspridning.

Orange Day MC har på kort tid blivit ett namn man förknippar med gemenskap och kärlek, där tusentals bikers tagit ställning för ett samhälle fritt från våld mot kvinnor och barn, och där de en gång om året kör mil efter mil för att visa var de står i samhället.

Den 23 maj 2020 går den tredje Orange Day MC kortegen av stapeln till förmån för UN Women Sverige, men denna gång i en annorlunda tappning där hela landet kan engagera sig i mindre korteger i sitt län.

Kortegeavgift: 150:-/ person, 250.- för ekipage (2 på en motorcykel)
Betala in din kortegeavgift genom att swisha till 123 900 29 32 

Läs mer