Orange Day MC Charityride Sweden

TACK för det stora engagemang som så många människor visade under Orange Day MC Charityride Sweden och manifestationen mot våld mot kvinnor den 23 maj. 

Idag kan vi meddela att den totala summan blev 157 775 kronor. Ett stort varmt tack till er alla som bidrog både genom att köra kortegen och alla ni som gav en gåva.

Fortsätt att agera om någon far illa, #tasnacket med vänner, familj och arbetskamrater, bär något orange den 25:e i varje månad och stöd arbetet mot våld mot kvinnor och flickor 365 dagar om året!

 

Orange Day MC genomfördes för första gången den 25 maj 2018 och samlade ca 1 500 motorcyklar från hela landet. Kortegerna startade i Helsingborg, Stockholm och Borlänge och landade till slut i Norrköping. Under de två tidigare åren har det varit stor folkfest på kvällen med artister plats.

På grund av rådande pandemi så anpassades i år manifestationen. Istället för 1 500 motorcyklar, samt den stora folkfesten under kvällen, så har det skapades en mängd mindre länskorteger runt om i landet. 

Läs mer