Nyheter

Bli vår fundraiser – Var med och bidra till en mer jämställd värld

UN Women Sverige grundades 2011 och är en religiöst och politiskt obunden organisation som arbetar på uppdrag av UN Women, FN:s jämställdhetsenhet.  UN Women Sveriges arbete genomförs av ett kansli i Stockholm, en ideellt arbetande styrelse och av engagerade medlemmar i våra lokalföreningar och nätverk runtom i landet. Vårt uppdrag är att bedriva insamling till UN Womens globala arbete och programverksamhet, samt arbeta med påverkansarbete och information för kvinnors och flickors rättigheter i ett jämställt samhälle, fritt från våld och diskriminering.

 

Vi söker en fundraiser till UN Women Sverige

Vårt primära fokus med vår insamlingsverksamhet är att öka antalet månadsgivare.
Vi söker nu en fundraiser som har  erfarenhet av fundraising för ideell verksamhet och förmåga att ta fram och kommunicera ändamålen för insamling.

Du har en god ekonomisk förståelse för att skapa lönsamhet och tillväxt samt att nå uppsatta mål. Du kommunicerar professionellt utifrån varje given situation och målgrupp. Du är väl insatt CSR och hållbarhetsfrågor, specifikt FN:s globala hållbarhetsmål.

Som person har du lätt för att utveckla idéer och skapa kreativa lösningar för att värva månadsgivare. Du har ett socialt patos och engagemang för civilsamhället. Du är analytisk, strukturerad, kan prioritera och se till helheten. Vi sätter stor vikt vid att du är proaktiv, resultatorienterad och kommunikativ.

 

Om uppdraget

  • Du kommer att ansvara för projekt inom vår insamlingsverksamhet.

  • Vara drivande när det gäller att förbättra och utveckla organisationens individuella insamlingsverksamhet, med fokus på att öka antalet månadsgivare.

  • Du kommer att ta fram en plan för att säkra tillväxt via fundraising.

 

Kvalifikationer

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring eller försäljning.

  • Dokumenterad erfarenhet av fundraising.

  • Flytande i svenska och engelska.

Vårt kansli ligger i Hammarby Sjöstad i Stockholm.
Uppdraget är en projektanställning på 60 %, med möjlighet till fast anställning. Tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till Ulrica Franzen, styrelseordförande UN Women Sverige, senast den 5 augusti 2021.
Vill du veta mer, ring ordförande Ulrica Franzén tfn 076-1026070
Du skickar din ansökan till ulrica.franzen@unwomen.se