Nyheter

UN Women Sverige söker Verksamhetschef

UN Women Sverige söker Verksamhetschef/Stockholm 

UN Women Sverige är en religiöst och politiskt obunden organisation som arbetar på uppdrag av UN Women – FN:s jämställdhetsenhet (the United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women). Den nationella kommittén i Sverige grundades 2011 och är en av tolv nationella kommittéer i världen. UN Women Sveriges arbete genomförs av ett kansli i Stockholm, en ideellt arbetande styrelse och engagerade medlemmar i våra lokalföreningar och nätverk runtom i landet.

Vårt uppdrag är att bedriva insamling till UN Womens globala arbete och programverksamhet, samt bedriva informations- och påverkansarbete som rör kvinnors rättigheter och jämställdhet.

Om rollen

Vi söker nu en Verksamhetschef till kansliet i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Tjänsten är på heltid och innefattar att ansvara för UN Women Sveriges verksamhet, kansliet samt kontakter med lokalföreningar, samarbetspartners och huvudkontoret i New York.

Vi söker en person med erfarenhet av att jobba med insamling och med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med jämställdhet och mänskliga rättigheter.

Du brinner för de här frågorna, har god erfarenhet av att kommunicera kring dem, både muntligt och skriftligt, på svenska och på engelska; kanske i egenskap av kommunikatör, marknadsförare, statsvetare eller ekonom, på en tidigare insamlingsorganisation eller en liknande verksamhet.

Bakgrund och erfarenhet

– Akademisk examen med relevans för tjänsten

– Jobbat med frågor kring jämställdhet och mänskliga rättigheter

– Jobbat med insamlingsverksamhet/månadsgivare

– Är trygg och erfaren i sitt ledarskap

– Kanaloberoende marknadsföring; att jobba både med strategi och kommunikation

– Jobbat med påverkan och opinion för ökad kännedom

– Erfarenhet av att jobba med samarbetspartners inom näringsliv och föreningsverksamhet

– Planerat en verksamhet utefter en verksamhetsplan och med ansvar för budget

– Goda kunskaper i svenska och engelska

– Gärna erfarenhet av att föreläsa och av att uttala dig i medie

Vårt kansli finner du i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Uppdraget är en tillsvidareanställning. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till
Ulrica Franzen, styrelseordförande UN Women Sverige, senast den 2 december 2021.
Du skickar din ansökan till ulrica.franzen@unwomen.se

Välkommen kontakta Ulrica Franzen, 076-1026070 om du har frågor om tjänsten.