Stort tack till alla som deltog i Orange Day MC-kortege
– en manifestation mot våld mot kvinnor och flickor.  

MC-kortegen kördes i tre sträckor: Från Helsingborg i söder till Norrköping i öster, Borlänge till Norrköping samt Luleå till Piteå. Under kortegerna manifesterade bikers, klädda i orange mot våldet mot flickor och kvinnor.
Stort tack till artisterna som deltog under kvällen:
  • Annika Ljungberg
  • Micke Syd
  • Susie Päiviränta
  • Peo Thyren 
  • DJ: Ola Noren
Kvällen i Norrköping bjöd på musik, artistframträdanden och en stad som gick samman i Orange för att visa sitt stöd för en värld fri från våld mot kvinnor och flickor. #OrangeDayMC Manifestationen utfördes till förmån för UN Women nationell kommitté Sverige och i samarbete med Upplev Norrköping. Kortegen fotograferades av Alvenhagen & Jahnke och flertalet olika nyhetsinslag om MC-kortegen belystes den 25 maj. Ett stort tack till initativtagaren och arrangören Maria Andersson som dedikerat otroligt mycket tid åt MC-kortegen.

Våra samarbetspartners under Orange Day MC-kortegen 2018:

Detta hände i Norrköping 25 november
Norrköping tog ställning mot våld mot flickor och kvinnor genom att belysa vattenfallet i orange . Även företag valde att lysa upp sina fastigheter. Norrköpings hockeylag Vita Hästen uppmärksammade Orange Day genom att klä Himmelstalundshallen i orange och spela i orange matchdressar i matchen mot Pantern den 29 november. Dressarna auktioneras därefter till förmån för UN Women nationell kommitté Sverige.
Med reservation för ändringar.